Online recruitment advertising maakt het mogelijk om op snelle en eenvoudige wijze vacatures te plaatsen op kanalen waar de doelgroep aanwezig is. In de afgelopen jaren is het aantal online kanalen voor vacatures dan ook sterk gegroeid, maar veel van deze kanalen leveren geen prestatie en zijn vooral opgezet om snel geld te verdienen.

Online recruitment advertising

In deze aflevering van Tech Topics vertelt Peter Woudenberg van Minescape over het veranderende landschap van online recruitment advertising. Er worden nog steeds verschillende modellen gehanteerd, maar er vindt steeds meer verschuiving plaats naar performance based advertising, waarbij het risico bij het kanaal komt te luiden liggen. Naast performance based advertising komt ook de ontwikkeling in crossmediaal advertising aan bod.

Over Tech Topics

Tech Topics is een nieuwe rubriek binnen Recruitmenttech.nl waar experts in korte video’s meer vertellen over een bepaald onderwerp op het gebied van recruitment en technologie.

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER