Recruitee is een collaboratieve recruitment software voor teams. Recruitee helpt teams het hiring proces te organiseren en sneller te groeien. Lees over de recruitment tooling van Recruitee die is ingezonden voor de Recruitment Tech Awards 2017.

Recruitment tooling van Recruitee

Omschrijving van de tooling

Recruitee staat ervoor om het recruitmentgedrag van organisaties fundamenteel te veranderen en het go-to platform te worden om dit te bereiken. De huidige manier waarop bedrijven hun teams groeien is vaak niet efficiënt en georganiseerd. In plaats van dat recruitment wordt beheerd door de HR afdeling, zou dit door de specifieke teams beheerd moeten worden om te zorgen dat de juiste culturele fit en expertise het team binnenkomt.

Onder het motto “De beste teams groeien samen,” biedt Recruitee een innovatief cloud recruitment platform voor teams. Daarmee worden teams aangemoedigd om aan de groei van het team bij te dragen. Van employer branding tot het promoten van vacatures, talent sourcing en kandidaten beheer – alle teamleden kunnen samenwerken aan het wervingsproces. Bedrijven besparen tijd, geld en krijgen de controle om de beste mensen te recruiten voor hun teams.

Recruitee is in 2015 gelanceerd, maar heeft 90% van de product features in mei 2017 gelanceerd en vernieuwd met een grote product update, Recruitee 3.0. De product update heeft ervoor gezorgd om het product nog efficiënter en collaboratief te maken voor de snelgroeiende klantenbasis. Zo zijn er onder andere de volgende features gelanceerd:

 • Teamcommunicatie: privé berichten met teamleden, integratie met Slack;
 • Project management: geavanceerd notificatiecentrum, taken feature om individuele en team to-do’s op te zetten, lancering iPhone en Android apps;
 • Kandidaten management: deel kandidaten feature voor gebruik met externe partijen, kandidaten zoek en sorteer functies, tags en bronnen voor efficiënte data management;
 • AI-machine learning: programmatische jobadvertenties die klanten helpen om de beste kandidaten te bereiken.

Het resultaat van deze product update? Het collaboratieve gebruik van Recruitee door teams is toegenomen. Het aantal dagelijks actieve gebruikers is van 2000 naar 5000 gestegen. Daarnaast is het referral traffic met 50% toegenomen.

Wat levert gebruik van de tooling op?

 • Een toonaangevende employer brand met verbluffende carrière sites – mobiel-vriendelijk en geïntegreerd met social media.
 • Geweldige kandidaten ervaring met prachtige carrière sites, overzichtelijke online applicatie formulieren en e-mail automatisering.
 • Bereik kandidaten met 200+ gratis en betaalde banensites geïntegreerd met Recruitee. Korting op vacatures tot 30%.
 • Chrome-extensies en Firefox-extensie om passief talent te importeren van websites in Recruitee.
 • Een toegewijd team dat sterk gericht is op user experience: intuïtief interface met een setup-tijd van minder dan 15 seconden.
 • API en job widget beschikbaar om vacatures op je eigen website te laten zien.
 • Gratis demo-account beschikbaar. Low-cost maandelijkse vergoeding.
 • Team en project management features om met gemak een efficiënt recruitment proces en team te beheren.
 • Multi-bedrijfsaccount om eenvoudig tussen verschillende bedrijven te schakelen.

Waarom moet deze tooling een Recruitment Tech Award winnen?

Vanaf het moment dat wij Recruitee gelanceerd hebben zijn wij al gericht op innovatie. Ons hoofddoel is het innoveren van de manier waarop bedrijven nieuw personeel werven. Ons hele bedrijf is gericht op innovatie en flexibiliteit om onze klanten de meest innovatieve software van de markt te bieden. Naast het bouwen van de beste technologie, hebben wij ook partnerships met innovatieve partners. De Award zou een grote validatie zijn van onze missie om samen de beste teams te bouwen.

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER