Ben van der Burg verzorgt afsluitende keynote Recruitment Tech Event

Op donderdag 23 november 2017 sluit IT-ondernemer Ben van der Burg met zijn keynote de derde editie van het Recruitment Tech Event af. In zijn keynote deelt hij zijn ervaringen en geeft hij zijn visie op digitale technologie in relatie tot talent.

Digital & Talent

Hoe kun je als organisatie optimaal gebruik maken van technologie om talent te werven en aan je te verbinden? Wat kunnen werkgevers en bureaus leren van contentplatformen als Linda TV om de doelgroep te engagen? En hoe werft hij zelf schaars talent? In de afsluitende keynote neemt Ben van der Burg  je op geheel eigen wijze mee in zijn eigen ervaringen met en visie op tech in het algemeen en recruitment tech in het bijzonder.

Van schaatser tot podcaster van De Technoloog

Ben van der Burg verzorgt afsluitende keynote Recruitment Tech EventBen van der Burg ademt innovatie en technologie. Dat doet hij als CCO (Chief Commercial Officer) bij Triple, een bedrijf dat zich bezighoudt met digitale oplossingen voor smartphones/tablets, virtual reality en artificial intelligence. Hij doet dat wekelijks bij BNR in zijn column op de radio en in de podcast over technologie: De Technoloog. En dat doet hij 23 november 2017 als afsluitende keynote op het Recruitment Tech Event.

Ben was van 1986 en 1991 langebaan schaatser en werd in 1990 tweede op de WK Allround in Innsbruck, achter Johann Olav Koss. Na zijn schaatscarrière en de nodige studies (Nederlands in Amsterdam en MBA in Rotterdam) rolde hij de digitale wereld in bij onder meer Vodafone en WebAds. Ook startte hij twee digitale startups: Slidejockey (presentatie tool) en Repudo (voorloper van Pokémon Go). Tenslotte spreekt Ben geregeld op enthousiaste wijze over technologie en innovaties in het digitale landschap.

Tot 1 oktober € 50,- early bird korting

Naarmate de datum van het Recruitment Tech Event 2017 nadert gaat de prijs van een ticket omhoog. Wanneer je je aanmeld vóór 1 oktober 2017 profiteer je van € 50,- early bird korting. Weet je nu al dat je er 23 november bij wilt zijn, schrijf je dan alvast in!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER