Een nieuwe technologische revolutie gaat recruitment de komende jaren fundamenteel veranderen. In de keynote Botification of Recruitment vertelde Oscar Mager tijdens het Recruitment Tech Event 2016 welke impact dit heeft op recruitmenttechnologie en de rol van recruiters. Bekijk nu Oscar’s complete keynote terug.

Artificial intelligence

Geavanceerde toepassingen die zijn gebaseerd op artificial intelligence, machine learning en deep learning, zorgen voor de opkomst van intelligente machines (bots), die grote delen van de menselijke interactie en selectie in de volle breedte van het recruitmentproces overnemen van recruiters.

RTE17: donderdag 23 november 2017

Donderdag 23 november 2017 vindt de 3e editie plaats van het Recruitment Tech Event. Zet deze datum alvast in jouw agenda, want de eerste twee edities waren weken van te voren al uitverkocht. Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de gratis maandelijkse e-mail update.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER