Minescape, Bullhorn, Lumesse, Textkernel, Recruitz.io en 8vance ook partners Demo_Day

Naast de eerder bekendgemaakte 10 demo partners, kunnen we weer een aantal nieuwe partners toevoegen. Op donderdag 8 juni laten Bullhorn, Minescape, Textkernel, Lumesse, Recruitz.io en 8vance demo’s zien van hun nieuwste recruitmenttooling.

Van recruitmentsite tot job advertising

Op 8 juni tonen 20 leveranciers van recruitmenttechnologie hun nieuwste producten tijdens Recruitment Tech Demo_Day. Tijdens deze eerste editie komen vrijwel alle categorieën binnen recruitmenttechnologie aan bod. Van recruitmentsites tot programmatic job advertising. Van search & match technologie tot recruitmentsystemen.

Schrijf je nu in voor Demo_Day

Professionals op gebied van HR en recruitment werkzaam aan werkgevers- of bureauzijde kunnen voor slechts €95,- ecl. BTW deelnemen aan Demo_Day op 8 juni. Voor mensen uit de niet-primaire doelgroep, zoals consultants en leveranciers op het gebied van recruitmenttechnologie en media is er een speciaal tarief. Meer info + inschrijven.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER