Volg 24 november via livestream onderdelen Recruitment Tech Event 2016

Het Recruitment Tech Event van donderdag 24 november is helemaal uitverkocht. Om geïnteresseerden toch iets van het event te laten meemaken, zijn een tweetal onderdelen in het programma via een livestream te volgen.

Keynote: Robotisering van Recruitment

Van 11.30 tot 11.55 uur kun je de keynote ‘Robotisering van Recruitment‘ van Oscar Mager (Evertalent) volgen. Een nieuwe technologische revolutie zal recruitment de komende jaren fundamenteel veranderen en Oscar staat stil bij welke impact dit heeft op recruitmenttechnologie en de rol van recruiters.

Uitreiking Recruitment Tech Awards 2016

Van 17.00 tot 17.15 uur kun je live volgen wie van de 5 genomineerden er uiteindelijk van doorgaan met een Recruitment Tech Award. Hunkemöller en USG People zijn genomineerd in de categorie ‘Best case’ en Hello Talent, IVY works en Recruitz.io in de categorie ‘Best tooling’.

Livestream via Facebook

De livestream wordt uitgezonden via de Facebook-pagina van het Recruitment Tech Event. Wanneer je Recruitment Tech volgt via Facebook krijg je automatisch een berichtje dat de livestream is begonnen. Ook kun je het event volgen via Twitter via de hashtag #rte16.

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER