Donderdag 20 oktober werd Hunkemöller verrast met de nominatie voor de Recruitment Tech Awards 2016. Tijdens de Nominatietour kwam initiatiefnemer Martijn Hemminga langs in Hilversum om de nominatie te overhandigen. Bekijk het interview met Suzanne Jansonius van Hunkemöller.

Genomineerd in categorie ‘Beste case’

Hunkemöller is genomineerd in de categorie ‘Best case’. Met behulp van recruitmentsysteem HROffice en geautomatiseerde video-interviews via Cammio heeft Hunkemöller haar wervings- en selectiestrategie geoptimaliseerd.

Suzanne Jansonius van Hunkemöller is blij met de nominatie voor de Recruitment Tech Awards 2016
Suzanne Jansonius van Hunkemöller is blij met de nominatie voor de Recruitment Tech Awards 2016

Breng jouw stem uit

Je kan tot en met 10 november 2016 17.00 uur jouw stem uitbrengen op Hunkemöller in de publieksjurering.

Over de Recruitment Tech Awards

De Recruitment Tech Awards 2016 zijn de prijzen voor innovatieve en effectieve recruitmenttechologie en worden 24 november 2016 voor de tweede maal uitgereikt tijdens het Recruitment Tech Event in Utrecht.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER