Uitreiking Recruitment Tech Awards

Op verzoek van meerdere partijen of ze meer tijd konden krijgen om in te zenden voor de Recruitment Tech Awards is besloten de inzendtermijn te verlengen tot en met maandag 19 september 2016, 17.00 uur. Met deze extra dagen hebben leveranciers en gebruikers van recruitmenttechnologie geen excuses meer om niet in te zenden.

Volg jij het CAK op als winnaar?

Vorig jaar won het CAK de eerste Recruitment Tech Award in de categorie ‘Best case’. Het CAK won met haar online assessmenttool gericht op contact center agents dat geïntegreerd is in het recruitmentsysteem en de recruitmentsite.

Gebruikers van recruitmenttechnologie, Nederlandse werkgevers, werving- & selectiebureaus, uitzend- of detacheringbureaus kunnen zich inschrijven voor de categorie ‘Best case’. Bij cases gaat het met name om de effectieve inzet van recruitmenttechnologie. Denk hierbij aan de effectieve inzet van recruitmentsite, recruitmentsysteem, video, e-assessments etc. Opvallend is dat er nog geen uitzendbureaus, w&s-bureaus en detacheringsbureaus hebben ingezonden tot nu toe.

Als winnaar in de categorie ‘Best case’ ontvang je naast de award, roem en media-aandacht een tegoed van € 1.000,- voor advies op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en/of recruitment(technologie).

Volg jij Connexys op?

Winnaar in de categorie ‘Best tooling’ was in 2015 Connexys. Met hun Talent Marketing Activity Manager maak je eenvoudig verschillende talentpools aan en bepaal je wat de contactfrequentie wordt met de verschillende personen in de talentpool.

In de categorie ‘Best tooling’ kunnen leveranciers van recruitmenttools met een Nederlandse vestiging zich inschrijven. Bij tooling gaat het om recente innovaties, van compleet nieuwe oplossingen tot updates.

De winnaar in de categorie ‘Best tooling’ ontvangt de enige echte Recruitment Tech Award. Daarbij mag je een jaar lang de titel gebruiken en het bijbehorende logo van de Recruitment Tech Awards 2016. Verder ontvangt de winnaar roem, media-aandacht en een mediacampagne ter waarde van € 1.000,- te besteden op Recruitmenttech.nl en/of Recruitmentsystemen.nl.

Winnaars 2015 ‘dagen je uit’ om in te zenden

Bekijk hieronder de video’s waarin de winnaars van 2015 ‘je uitdagen’ om in te zenden voor de Recruitment Tech Awards 2016.

[/vc_row]

Inzenden tot en met 19 september 2016

Tot en met maandag 19 september 2016 17.00 uur kunnen cases en tools worden ingezonden. Aan meedoen zijn geen kosten verbonden. Bekijk de planning voor 2016, de inzendvoorwaarden en om in te zenden op de site van de Recruitment Tech Awards 2016. DE inzendingen die tot nu toe binnen zijn vind je bij de inzendingen 2016.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER