VacancyBase: het recruitmentsysteem dat voor u werkt! Lees over de recruitment tooling van VacancyBase (Group101) die is ingezonden voor de Recruitment Tech Awards 2016.

Recruitment tooling van VacancyBase (Group101)

Omschrijving van de tooling

VacancyBase is een recruitmentsysteem dat werkt zoals jij dat wilt. In plaats van een vaste werkwijze te forceren, kunnen alle tools van VacancyBase zo worden ingericht dat deze naadloos aansluiten op de werkwijze van jouw HR afdeling. Daarnaast kun je zelf veel recruitment taken automatiseren binnen één eenvoudig te bedienen omgeving.

VacancyBase rangschikt kandidaten op specifieke eigenschappen die werkgevers zel kunnen aangeven, zoals bijvoorbeeld vaardigheden, opleiding of ervaring. Door waardes toe te kennen aan deze eigenschappen, worden nieuwe kandidaten automatisch voorzien van een score. Op basis van deze score kunnen kandidaten geautomatiseerd worden uitgenodigd, afgewezen, doorgezet naar andere vacatures of welke actie recruiters kiezen.

Samenwerking is essentieel voor het optimaal presteren van HR-teams. VacancyBase is daarom sterk gericht op de interactie tussen de recruiters, teams, locaties of zelfs landen binnen organisaties. VacancyBase werkt als jouw eigen social media platform: recruiters kunnen kandidaten en vacatures delen, liken, volgen en voorzien van comments.

VacancyBase is met extreem veel zorg vormgegeven, zodat alle tools bijdragen aan een prettige workflow. Alle relevante informatie is in één oogopslag zichtbaar. De vele alerts, dashboards en tools maken niet alleen het werken met VacancyBase snel en efficient, maar verschaffen ook duidelijk inzicht in de performance van het  HR-team.

VacancyBase combineert flexibiliteit, interactie en gebruiksgemak, zodat recruiters zich kunnen richten op het recruiten van de beste mensen voor de organisatie.

VacancyBase-omschrijving

Wat levert gebruik van de tooling op?

Met VacancyBase werkt de recruitmentafdeling niet alleen sneller en efficiënter, maar heb je ook inzicht in de performance van het HR-team. De vele geïntegreerde dashboards en alerts zorgen voor een nauwkeurig overzicht van de snelheid waarmee op kandidaten gereageerd wordt, welke vacatures populair zijn, welke bronnen van kandidaten goed scoren en nog veel meer.

Vanwege de prijsstelling kunnen niet alleen grote organisaties maar ook kleinere bedrijven gebruik maken van de vele tools die VacancyBase te bieden heeft.

Doordat je als recruiter een groot deel van het sollicitatieproces eenvoudig kunt automatiseren, worden kandidaten snel voorzien van reacties, zodat zij niet lang hoeven te wachten op een uitnodiging of afwijzing. Daarnaast kunnen kandidaten zelf aangeven opgenomen te willen worden in één van de talent pools, zodat er altijd contact blijft tussen de kandidaat en organisatie.

Lage kosten, grote flexibiliteit, werkenbij-sites, vele recruitment tools.

Waarom moet deze tooling een Recruitment Tech Award winnen?

VacancyBase is de recruitment oplossing bij uitstek voor kleine en grote organisaties. Door het winnen van een Recruitment Tech Award, kunnen wij VacancyBase nog beter maken, om jou te helpen nog betere kandidaten te vinden!

Ook kans maken op een Recruitment Tech Award 2016?

Maak ook kans op een Recruitment Tech Award en stuur uiterlijk 15 september 2016 17.00 uur jouw case of tooling in. Kijk voor meer informatie en om jouw case in te sturen bij Inzenden Recruitment Tech Awards.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER