Bekijk de video van het CAK, winnaar Recruitment Tech Award 2015 in de categorie 'Best case'

De inzendtermijn van cases en tools voor de Recruitment Tech Awards gaat richting de deadline. Donderdag 15 september 17.00 uur dienen alle inzendingen binnen te zijn voor de prijzen voor innovatieve en effectieve recruitmenttechnologie. Net als vorig jaar is de verwachting dat de meeste inzendingen in de laatste week binnenkomen.

Opvolgers voor het CAK en Connexys gezocht

Vorig jaar wonnen het CAK en Connexys de eerste editie van de Recruitment Tech Awards. In een uitverkochte DeFabrique in Utrecht scoorden zij het hoogst bij vak- en publieksjury. Ook dit jaar buigen het publiek en de 5 juryleden in de vakjury zich weer over alle inzendingen. Nieuw dit jaar is dat alle inzendingen die voldoen aan de criteria worden gepubliceerd op de site en dat een voorselectie aan de vakjury mag presenteren op woensdagmiddag 5 oktober.

Bekijk hieronder de video’s waarin de winnaars van 2015 ‘je uitdagen’ om in te zenden voor de Recruitment Tech Awards 2016.

Best tooling en best case

Ook dit jaar zijn er weer twee categorieën. In de categorie ‘Best tooling’ kunnen leveranciers van recruitmenttools met een Nederlandse vestiging zich inschrijven. Bij tooling gaat het om recente innovaties, van compleet nieuwe oplossingen tot updates.

Gebruikers van recruitmenttechnologie, Nederlandse werkgevers, werving- & selectiebureaus, uitzend- of detacheringbureaus kunnen zich inschrijven voor de categorie ‘Best case’. Bij cases gaat het met name om de effectieve inzet van recruitmenttechnologie en is innovatie meegenomen.

Inzenden tot en met 15 september 2016

Tot en met donderdag 15 september 2016 17.00 uur kunnen cases en tools worden ingezonden. Aan meedoen zijn geen kosten verbonden. Bekijk de planning voor 2016, de inzendvoorwaarden en om in te zenden op de site van de Recruitment Tech Awards 2016. DE inzendingen die tot nu toe binnen zijn vind je bij de inzendingen 2016.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER