Recruitment zonder recruitmentsysteem, recruitmentsite, e-assessments, online cv screening en videorecruitment is vandaag de dag niet meer voor te stellen. Technologie speelt een steeds grotere rol. Tijdens het Recruitment Tech Event 2015 presenteerde Oscar Mager de 16 recruitment tooling die het in 2016 gaan maken. Bekijk het vierde en laatste deel.

The Innovative Recruitment Sixteen

Tijdens het Recruitment Tech Event 2015 verzorgde Oscar Mager een breakout waarin hij de 16 meest innovatieve recruitmenttools besprak die het dit jaar helemaal gaan maken. In deze vierde en laatste  video bespreekt Oscar de recruitmenttools StartMonday, Workshape.io, Truffles en Jobagent.io.

Bekijk de eerdere video’s

Over Oscar Mager

Oscar Mager is oprichter/eigenaar van Recruiting Essentials en specialist op het gebied van Global Talent Acquisition. Hij ondersteunt internationaal opererende organisaties bij het identificeren en aantrekken van het beste talent, het ontwikkelen en implementeren van recruitmentstrategieën en het inzetten van vernieuwende recruitment-oplossingen. Daarnaast adviseert hij ontwikkelaars van innovatieve recruitmentproducten en -technologieën in verschillende landen. Oscar spreekt regelmatig op internationale recruitment events en maakt deel uit van een omvangrijk netwerk van gedreven HR Tech en recruitmentspecialisten, die intensief kennis delen over de laatste recruitmentontwikkelingen.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER