366 dagen per jaar inspiratie over recruitmenttechnologie

26 november 2015 vond de succesvolle eerste editie plaats van het Recruitment Tech Event. Meer dan 170 deelnemers werden die middag geïnspireerd over de recruitmenttechnologie van morgen. Vanaf nu inspireren we je het hele jaar door over recruitmenttechnologie op de nieuwe site Recruitmenttech.nl. En dit jaar zelfs 366 dagen.

Informatiebron voor recruitmenttechnologie

Recruitmenttech.nl is vanaf nu het hele jaar de inspiratiebron op het gebied van recruitmenttechnologie. Met het laatste nieuws, interviews en video’s van Recruitment Tech TV. Maar ook met de Recruitment Tech Guide waarin je meer dan 100 verschillende leveranciers vindt op het gebied van recruitmenttechnologie met een kantoor in Nederland of België. Van recruitmentsystemen en uitzendsoftware tot e-assessments en videoselectie.

Recruitment Tech Event en Awards

Naast de nieuwe delen op de site vindt je ook nog steeds het Recruitment Tech Event en de Recruitment Tech Awards op de site. Dit jaar vindt het event plaats op donderdag 24 november 2016. Aan het einde van deze dag worden ook de Recruitment Tech Awards weer uitgereikt waarvoor je vanaf 1 juni kunt inzenden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Recruitmenttech.nl, het Recruitment Tech Event en de Recruitment Tech Awards en schrijf je gratis in voor de maandelijkse e-mail update.

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER