Recruitment Tech Event 2015 is uitverkocht

Twee weken voorafgaand aan de eerste editie van het Recruitment Tech Event 2015 zijn alle tickets uitverkocht. Op 26 november 2015 komen meer dan 150 professionals bij elkaar om de recruitmenttechnologie van 2016 te ervaren aan de hand van plenaire keynotes, verdiepende breakouts en innovatieve demo’s.

Focus

Organisator Martijn Hemminga is blij met de inschrijvingen: ‘Het is natuurlijk superfijn als je voor het eerst dit event organiseert dat de animo zo groot is. Voor ons betekent dit dat we ons nu 100% kunnen focussen op de organisatie van de dag zelf.’

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER