7 van de 12 breakouts Recruitment Tech Event inmiddels vol

Met nog twee weken te gaan voordat de eerste editie van het Recruitment Tech Event plaatsvindt zijn inmiddels 7 van de 12 breakouts volgeboekt (update 12.55 uur). De tickets voor leveranciers en adviseurs zijn helemaal uitverkocht. Er zijn nog een paar plaatsen voor professionals werkzaam aan werkgevers- of bureau-zijde (uz/w&s/deta). De verwachting is dat het event binnen een paar dagen helemaal is uitverkocht.

Interessante breakouts

Ondanks dat meer dan de helft van de breakouts inmiddels vol zit, blijft er genoeg keuze over om een interessante breakout te kiezen.

1e breakout ronde

2e breakout ronde

Maak je dag compleet met het pre-event seminar

E-HRM expert Tom van der Valk verzorgt voorafgaand aan het Recruitment Tech Event het seminar ‘Selecteer en implementeer succesvol een recruitmentsysteem‘. In het seminar krijg je een beeld van hoe de markt in Nederland eruit ziet en welke verschillen er zijn. Vervolgens laat Tom zien welke factoren een rol spelen bij de selectie en hoe je vervolgens het gekozen recruitmentsysteem goed kunt implementeren. Voor het pre-event seminar kun je je zowel los als in combinatie met het Recruitment Tech Event, wat om 12.00 uur begint met de inlooplunch, aanmelden.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER