Recruitment Tech Event 2015 voor 80% uitverkocht

Het is de afgelopen week hard gegaan met de aanmeldingen voor het Recruitment Tech Event dat 26 november 2015 plaatsvindt in Utrecht.  In totaal zijn meer dan 80% van de tickets verkocht. De eerste twee breakouts zijn inmiddels volgeboekt en de verwachting is dat er nog twee volgen binnen een paar dagen.

Schrijf je in en stel jouw eigen programma samen

Wil je 26 november naar het Recruitment Tech Event, schrijf je dan nu in en stel jouw eigen programma samen. Op dit moment kun je je nog inschrijven voor tien van de twaalf breakouts en de verwachting is dat snel nog twee twee volgeboekt zijn. Bekijk in het programma welke breakouts nog beschikbaar zijn.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER