Stem t/m 12 november 2015 op de Recruitment Tech Awards

Inmiddels zijn meer dan 400 stemmen uitgebracht voor de Recruitment Tech Awards die op donderdag 26 november 2015 worden uitgereikt tijdens het Recruitment Tech Event in Utrecht. In twee categorieën strijden in totaal zes genomineerden voor de titel ‘Beste tooling’ en ‘Best case’. Je kunt nog stemmen tot en met donderdag 12 november 2015 23.59 uur.

Nominaties ‘Best tooling’

De genomineerden in de categorie ‘Best tooling’ zijn (in alfabetische volgorde):

  • Cloudwatch – ‘Talent Management Intelligence’
  • Connexys – ‘Talent Marketing Activity Manager’
  • Recrout – ‘Recrout’

Nominaties ‘Best case’

De genomineerden in de categorie ‘Beste Case’ zijn (in alfabetische volgorde):

  • ABN AMRO – ‘IT’ers werven met insights, marketing & data’
  • CAK – ‘Geïntegreerd online assessment Klant Contact Center’
  • Alliander – ‘Verbind je met Alliander (quiz)’

Stem tot en met 12 november

In de periode van 22 oktober tot en met 12 november 2015 is het aan de publieksjury om hun favoriete tool en case te kiezen. De beoordeling van de vakjury en van de publieksjury tellen beide voor 50% mee bij het bepalen van het eindresultaat.

 

Video van de nominaties

Bekijk in onderstaande video in 68 seconden alle nominaties:

De Recruitment Tech Awards 2015 worden mogelijk gemaakt door Compagnon.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER