HRMatches en Online-people hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend.
Resultaat van deze samenwerking is HRMatches+, een volledig digitaal HR-systeem voor werving, selectie, juridisch werkgeverschap, planning, urenregistratie, verloning en facturering. ‘Een digitaal hr-systeem dat je een hoop tijd bespaart en zorgt voor een kwalitatieve instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers’, aldus de initiatiefnemers Herwin van den Berg en Sezan Keers (HRMatches) en Paul Bremmer en Roelof Vlieg (Online-people).

Harde en zachte criteria

HRMatches+ zegt niet alleen te kijken naar de kennis en werkervaring van een kandidaat (de harde selectiecriteria), maar ook naar de karaktereigenschappen en competenties van de kandidaat (de softe selectiecriteria). Korte gevalideerde testen zijn onderdeel van het proces. Is de juiste kandidaat eenmaal gevonden, dan stelt HRMatches+ de arbeidsovereenkomsten digitaal op, waarna ze digitaal kunnen worden ondertekend door opdrachtgever en werknemer.

6 stappen van HRMatches+

Minder rompslomp

Ook op het gebied van planning, urenverantwoording, verloning en facturering moet het systeem bedrijven uitkomst bieden. ‘Bedrijven kunnen hun instroom, doorstroom en uitstroom van personeel daardoor efficiënter en effectiever inzetten en besparen zo enorm veel tijd op allerlei administratieve rompslomp’, aldus de initiatiefnemers.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


    Ontvang naast de tweemaandelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER