Donderdag 22 en vrijdag 23 oktober hebben de genomineerden voor de Recruitment Tech Awards 2015 hun nominatie in ontvangst mogen nemen van organisator Martijn Hemminga. Tijdens het rondje door half Nederland zijn foto’s gemaakt en is gefilmd en in deze compilatievideo de highlights van de nominatietour.

Highlights nominatietour

De nominatietour begon donderdag in Arnhem (Alliander), waarna Amsterdam (ABN AMRO en Recrout), Den Haag (CAK) en Rotterdam (Connexys) werd aangedaan. Vrijdag stond Bilthoven op het programma waar Cloudwatch zetelt. Bekijk in onderstaande video de highlights van de nominatietour in 2 minuten.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER