Genomineerden Recruitment Tech Awards 2015 bekend

De nominaties voor de prijzen voor innovatieve en effectieve recruitmenttechnologie in 2015, de Recruitment Tech Awards, zijn bekend. Op basis van alle inzendingen heeft de vakjury 6 inzendingen genomineerd die in aanmerking komen voor de award voor ‘best tooling’ en ‘best case’. Vanaf nu is het aan het publiek om hun favoriete tool en case te kiezen.

Genomineerden in de categorie ‘Best Tooling’

In de categorie ‘Best tooling’ hadden leveranciers (gevestigde tot start-ups) van recruitmenttools de mogelijkheid om in te zenden. De genomineerden door de vakjury voor deze categorie zijn (in alfabetische volgorde):

  • Cloudwatch – ‘Talent Management Intelligence’
  • Connexys – ‘Talent Marketing Activity Manager’
  • Recrout – ‘Recrout’

Genomineerden in de categorie ‘Best Case’

In de categorie ‘Best case’ hadden gebruikers van recruitmenttechnologie, Nederlandse werkgevers, werving- & selectiebureaus, uitzend- of detacheringsbureaus de mogelijkheid om hun beste case in te zenden. De vakjury heeft in deze categorie genomineerd (in alfabetische volgorde):

  • ABN AMRO – ‘IT’ers werven met insights, marketing & data’
  • CAK – ‘Geïntegreerd online assessment Klant Contact Center’
  • Liander – ‘Verbind je met Liander (quiz)’

Stem tot en met 12 november

In de periode van 22 oktober tot en met 12 november 2015 is het aan de publieksjury om hun favoriete tool en case te kiezen. De beoordeling van de vakjury en van de publieksjury tellen beide voor 50% mee bij het bepalen van het eindresultaat. Op donderdag 26 november 2015 worden de Recruitment Tech Awards 2015 uitgereikt tijdens het Recruitment Tech Event 2015 in Utrecht.

Video van de nominaties

Bekijk in onderstaande video in 68 seconden alle nominaties:

De Recruitment Tech Awards 2015 worden mogelijk gemaakt door Compagnon.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER