Timebox en StartMonday winnaars Startup Pitch van Recruitment Tech Event

[fusion_text]Uit de zeven inzendingen voor de Startup Pitch van het Recruitment Tech Event zijn TimeBox en StartMonday als winnaars uit de bus gekomen. Beide startups krijgen een gratis Expo Partnership tijdens het event op 26 november 2015 met onder meer standruimte op het Expo&Demo-plein.

Innovatie, onderscheidenheid en kwaliteit pitch

In totaal zonden zeven startups in voor de Startup Pitch, waaruit twee winnaars zijn gekozen. Het kiezen van een winnaar was niet eenvoudig volgens Martijn Hemminga, initiator van het Recruitment Tech Event. “Je merkt dat startups vandaag de dag wel weten wat een pitch is en dat was terug te zien in de inzendingen. Het klinkt wat cliché, maar de kwaliteit was best hoog. De keuze voor winnaars StartMonday en TimeBox is gebaseerd op de score op innovatie, onderscheidenheid en kwaliteit van de pitch. Zij scoorden hierbij het hoogst al was het verschil met de nummers 3 tot en met 5 niet groot.”

[/fusion_text][one_half last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]

Winnaar Startup Pitch: StartMonday

StartMonday is de eerste echte mobile job board dat de eerste indruk naar het begin van het recruitment proces brengt door middel van video. Zo hoef je niet langer te gokken wie de persoon achter het CV is. Onze video’s zijn kort en krachtig – 15 seconden – en besparen veel verspilde uren aan sollicitatiegesprekken met kandidaten die je nooit zult aannemen.

Mede-oprichter en CEO Ray Gibson: “We zijn blij met het winnen van de Startup Pitch van het Recruitment Tech Event 2015 en de mogelijkheid om onze inzichten te delen over de beste oplossingen in mobile recruitment en video.”

[/fusion_text][/one_half][one_half last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]

Winnaar Startup Pitch: TimeBox

Met de TimeBox app en api helpen ze flexwerkers en flexbedrijven met het overwinnen van de inefficiëntie rondom beschikbaarheid van de flexwerker. TimeBox is een initiatief van Herman van Dompseler en Edwin van de Bospoort. Eerder maakten ze Sciomino, een marktplaats van skills.

Mede-oprichter Edwin van de Bospoort: “Helemaal geweldig dat we de Startup Pitch mede hebben gewonnen. Dit evenement komt voor ons perfect uit. We hebben eind september namelijk onze Pilots afgerond en kunnen de resultaten hiervan delen. We integreren naadloos met andere moderne recruitmenttechnologie, dus we voelen ons waarschijnlijk als een vis in het water.”

[/fusion_text][/one_half][fusion_text]

Recruitment Tech Event op 26 november 2015

Op donderdag 26 november 2015 vindt de eerste editie plaats van het Recruitment Tech Event. Onder het mom van ‘Experience tomorrow’s technology’ ontdek je in één middag wat er in 2016 te gebeuren staat op het gebied van recruitmenttechnologie. Van recruitmentsystemen tot videoselectie. Van e-assessments tot mobile apps. Aan de hand van inspirerende keynotes, interactieve breakout-sessies en verrassende demo’s ontdek je wat recruitmenttechnologie voor jouw organisatie kan betekenen. Wanneer je je uiterlijk 14 september 2015 inschrijft, profiteer je van het vroegboektarief.

[/fusion_text]

Inschrijven voor het Recruitment Tech Event 2015

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn.