Eerste inzendingen Recruitment Tech Awards zijn binnen

Met nog iets meer dan 6 weken te gaan voor het insturen van innovatieve tooling en innovatieve cases, zijn inmiddels de eerste 5 inzendingen binnen voor de Recruitment Tech Awards. Op donderdag 26 november 2015 worden de awards uitgereikt tijdens het Recruitment Tech Event in Utrecht.

Wat zijn de Recruitment Tech Awards?

De Recruitment Tech Awards 2015 zijn de prijzen voor de meest innovatieve recruitment tool en meest innovatieve praktijkcase met gebruikmaking van recruitment tools. Er zijn twee awards: de award voor meest innovatieve recruitment tooling en de award voor meest innovatieve project met gebruik van tooling.

Leverancier? Stuur in voor ‘Best tooling’

In de categorie ‘Best tooling’ kunnen leveranciers (gevestigde tot start-ups) van recruitmenttools inzenden. De betreffende tool moet op de Nederlandse markt in 2015 zijn gelanceerd. De leverancier van de tool mag van buiten Nederland komen, zolang de leverancier maar een kantoor heeft in Nederland. Een tool kan zowel een losstaande tool zijn als een nieuwe feature/module/onderdeel binnen een bestaande tooling, zolang het maar innovatief is.

Werkgever of bureau: Stuur in voor ‘Best case’

In de categorie ‘Best case’ kunnen gebruikers van recruitmenttechnologie, Nederlandse werkgevers, werving- & selectiebureaus, uitzend- of detacheringsbureaus inzenden. Daarbij moet de praktijkcase aantoonbaar in 2015 in Nederland hebben plaatsgevonden. De praktijkcase kan ook een (nog lopend) project zijn of de wijze waarop een recruitmentteam op innovatieve wijze recruitmenttechnologie inzet om haar recruitmentdoelstellingen te behalen. Het belangrijkste is dat er over een periode in 2015 aantoonbare resultaten kunnen worden getoond die het innovatieve karakter van de case onderbouwd.

Win meer dan alleen eeuwige roem

In beide categorieen is er een winnaar. Naast de award en een heel jaar jaar de titel mogen voeren krijgen leveranciers een mediapakket t.w.v. € 2.500,- en werkgevers/bureaus voor € 2.500,- aan advies en trainingen.

Inzenden kan tot en met 30 september

Tot en met woensdag 30 september kunnen leveranciers, werkgevers en bureaus (w&s, uitzend en detachering) hun innovatieve tooling of case inzenden via de website. Uitgebreide informatie over de Recruitment Tech Awards vind je hier. Het inschrijfformulier download je op deze pagina.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn.