Inschrijving Recruitment Tech Event 2015 geopend

[fusion_text]De inschrijving voor het Recruitment Tech Event op donderdag 26 november 2015 is geopend. Vanaf nu kun je je inschrijven voor het nieuwe evenement waar de recruitmenttechnologie van 2016 centraal staat. Stel jouw eigen breakout-programma samen en schrijf je additioneel in voor verdiepende seminars in de ochtend.

Beleef de recruitmenttechnologie van morgen

Onder het mom van ‘Experience tomorrow’s technology’ ontdek je in één middag wat er in 2016 te gebeuren staat op het gebied van recruitmenttechnologie. Van recruitmentsystemen tot videoselectie. Van e-assessments tot mobile apps. Aan de hand van inspirerende keynotes, interactieve breakout-sessies en verrassende demo’s ontdek je wat recruitmenttechnologie voor jouw organisatie kan betekenen.

Inspirerende keynotes

Op het plenaire podium van het Recruitment Tech Event ontvangt dagvoorzitter Heleen Stoevelaar onder meer Bert Koning van WCC Smart Search & Match. Bert Koning illustreert in zijn keynote ‘Maak Big Recruitment Data goud waard!‘ hoe speciale algoritmes organisaties helpen om in grote hoeveelheden recruitment data precies die informatie te vinden waar ze naar op zoek zijn. Johan Overgaauw van YER laat in zijn bijdrage ‘Meer resultaat uit je website met recruitment intelligence‘ zien hoe in de website recruitment intelligence wordt toegepast om de juiste kandidaten te vinden. En Robert Versteeg zal in zijn keynote ‘Betere ROI met recruitmenttechnologie‘ uiteendoen hoe Witlox Van den Boomen recruitmenttechnologie gebruikt bij het vergroten van het succes van haar organisatie. Bekijk hier het hele programma.

Interactieve breakouts

Tijdens het Recruitment Tech Event zijn er maar liefst 12 verschillende breakouts verspreid over twee verschillende rondes. Bijdragen zijn er onder meer van Deloitte, Aditech, Hunkemöller, Hireserve, Minescape en HROffice. De breakouts kenmerken zich door hun intieme karakter met zo’n 25 deelnemers per sessie. Bekijk hier het hele programma.

Verdiepende seminars in de ochtend

Wanneer je de diepte in wilt kun je in de ochtend een van de twee verdiepende seminars volgen. Er is een seminar over het succesvol selecteren van een recruitmentsysteem met Tom van der Valk en een seminar over de wereld van flexsystemen voor opdrachtgevers met Mark Bassie.

Profiteer van de vroegboekkorting

Schrijf je nu in en profiteer tot en met 14 september 2015 van het vroegboektarief voor zowel het ochtend- als het middagprogramma.[/fusion_text]Inschrijven voor het Recruitment Tech Event 2015

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn.