RecruitNow

RecruitNow

PROFIEL

RecruitNow combineert recruitmentsoftware (ATS), jobsites en online campagnes in één krachtig platform voor jouw hele recruitmentproces.

Het is de missie van RecruitNow om bureaus in de flexbranche te laten groeien. Hoe we dat doen? Door recruitmentbureaus futureproof te maken. We helpen organisaties zoals die van jou met de digitale transformatie. Want met de juiste digitale oplossingen, werk je zodanig effectief en ben je als bureau klaar voor de toekomst. Zo kun je snel meebewegen met een markt die continu verandert. En benut je alle kansen die jou snel laten groeien.

We helpen je met een doordachte digitale strategie. En implementeren slimme recruitmentsoftware oplossingen die het dagelijkse werk van jouw organisatie een stuk makkelijker en leuker maken. We kennen de Nederlandse flexbranche als geen ander en weten welke specifieke bedrijfsprocessen belangrijk zijn. Die kennis is volledig geïntegreerd in onze recruitmentsoftware en recruitmentsystemen.

RecruitNow | Cockpit ATS

Ons recruitmentsysteem Cockpit ATS is specifiek ontwikkeld voor én door de belangrijkste mensen binnen een recruitmentbureau: de intercedent of recruitment consultant. Cockpit ATS (Applicant Tracking System) is een recruitmentsysteem dat volledig is ontwikkeld voor uitzendbureaus, werving- en selectiebureaus en detacheerders. De recruitmentsoftware wordt voortdurend doorontwikkeld op basis van jouw behoeften.

Ons Cockpit ATS maakt het recruitmentproces in één keer 100% digitaal, online en (AVG-)compliant. Met als resultaat een efficiëntere organisatie, een sneller recruitmentproces en grotere groei. Dit doen we voor ruim 70 uitzendbureaus, werving- & selectiebureaus en detacheerders.

RecruitNow maakt je futureproof. Dat is onze belofte.

Wij maken je online

  • Exposure
  • Instroom van nieuwe klanten & kandidaten
  • Maximale conversie

Wij maken je digitaal

  • Efficiency
  • Alles digitaal vastgelegd
  • Al deze info beschikbaar binnen de gehele organisatie

Wij maken je compliant

  • AVG & GDPR proof
  • Privacy & security by design
  • Nederlandse cloud
https://
Maakt gebruik van AI
Cockpit van RecruitNow heeft als eerste ATS in Europa een AI-gestuurde assistent om volledig geautomatiseerd vacatures te schrijven.

FACTS

Opgericht in: 2003
Oprichtingsland: Nederland
Aantal medewerkers in Benelux: 26 – 50
Klanttype(n): Detacheringsbureau, WS-bureau, Uitzendbureau

CONTACTGEGEVENS

KLANTBEOORDELING

Totaal beoordeling
4.1/5
Productkwaliteit
4.4/5
Innovatievermogen
4.4/5
Klantgerichtheid
4.3/5
Prijs-kwaliteitsverhouding
3.6/5
Servicegerichtheid
3.9/5
Pro-actief meedenken
3.9/5
Klantbeoordelingen zijn gebaseerd op de ongewogen score in de jaarlijkse Recruitment Tech Survey. Deze scores zijn gegeven door gebruikers van recruitmenttooling. Alleen bij minimaal 5 beoordelingen wordt deze gepubliceerd.

VERGELIJKBARE LEVERANCIERS

Spreker

RecruitNow