Bekijk alle 39 recruitmenttools van Demo_Day 2022 inclusief plattegrond

Morgen, donderdag 9 juni, vindt de 6e editie plaats van het orientatie-event voor recruitmentsoftware: Recruitment tech Demo_Day. Maar liefst 39 leveranciers van recruitmentoplossingen uit binnen- en buitenland presenteren zich hier aan meer dan 350 recruiters. Om je optimaal voor te bereiden op Demo_Day, vind je in dit artikel alle leveranciers via de handige categoriefilter én de plattegrond.

Leveranciers op Demo_Day

Klik op een categorie om te zien welke leveranciers een of meerdere passende oplossingen hebben.

show all
Bots & Voice
Cv-screening
Data en dashboards
e-Assessments, tests & predictive recruitment
Employer branding
Evaluatietooling
Matching en cv-parsing
Mediatooling
Multiposting
Recruitment marketing & programmatic job advertising
Recruitmentsites
Recruitmentsystemen
Uitzendsoftware
Video recruitment

Plattegrond

Bekijk hieronder de plattegrond. Klik op het bestand voor een vergrote versie.

Plattegrond Demo_Day 2022Eventapp

Bezoekers van Demo_Day en ook het Recruitment Tech Event vinden in de event app ook de plattegrond en de leveranciersfilter. Ga hiervoor rechtsonderin naar het hamburgermenu. DE link naar de eventapp vind je in je bevestigingsmail die dinsdag 7 juni is verstuurd en ook achterop je badge.

Wil je er nog bij zijn?

Je kunt je nog steeds aanmelden voor Recruitment Tech Demo_Day of het Recruitment Tech Event. De deadline voor het Recruitment tech Event is 8 juni 17.00 uur. Demo_Day kun je je nog op de dag zelf aanmelden.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER