In de Recruitment Tech Monthly van juni werd host Martijn Hemminga vergezeld door Steven Baeyens, Go-To-Market specialist bij Litto. De twee bespraken het laatste nieuws en blikten vooruit op aankomende Recruitment Tech-evenementen.

Litto op Demo_Day NL & BE

Steven Baeyens

Belgische start-up Litto is snel uitgegroeid van een search en match-specialist naar een data augmentation platform voor staffingbedrijven. Het bedrijf won met de Recruitment Tech Demo_Day Startup Pitch 2022 een plek op Demo_Day Nederland én Demo_Day België, hét exclusieve demo-evenement, waar de meest vooruitstrevende leveranciers uit binnen- en buitenland zich presenteren aan de hand van pitches, demo’s en een expovloer.

“Litto is eigenlijk een engine om gebouwd om kandidatendata mee te beheren”, vertelt Baeyens. “In andere woorden: we beheren, automatiseren en personaliseren de datainfokant. Doordat we de juiste vragen kunnen stellen, aan de juiste kandidaten, op het juiste moment.” Wil je meer leren over Litto? Meld je dan hier aan voor Demo_Day in Utrecht op 9 juni, of hier voor de Belgische editie van 2 juni in Mechelen.

Litouwse start-up NO-CV gaat voor een recruitmentproces zónder CV

Gediminas Vilčiauskas, CEO van Litouwse start-up NO-CV, is op een missie om CV’s uit het wervingsproces te elimineren. We spraken met Vilčiauskas voor een aflevering van een nieuwe serie: Recruitment Tech Founder Stories (RTFounders). “Mijn mentaliteit is er een waarin ik altijd op zoek ben om te verbeteren, dingen te veranderen en problemen op te lossen”, stelt Vilčiauskas. “Zonder het CV kan werving veel sneller en beter. Dat weet ik 100% zeker.”

Recruitment Tech Event 2022

Op 9 juni in Utrecht vindt tevens de zevende editie van het Recruitment Tech Event 2022 plaats. Laat je inspireren over hoe technologie jouw recruitmentproces kan optimaliseren, met live talkshows, een uitgebreid breakout-programma en inspirerende keynotes. Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan.

Monthly ook als podcast

De Recruitment Tech Monthly kun je ook als podcast terugluisteren op onze eigen site en via bekende podcast apps als Apple PodcastsGoogle PodcastsStitcher en Spotify.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER