De eerste 5 partners van Demo_Day 2022 zijn bekend

De eerste namen van demo-partners van Recruitment Tech Demo_Day op donderdag 9 juni 2022 zijn bekend. Zo’n 30 verschillende leveranciers van recruitmentsoftware zijn tijdens deze 6e editie in Utrecht aanwezig. Recruiters kunnen zicht gratis aanmelden voor dit event. Lees hier welke eerste vijf organisaties present zullen zijn tijdens dit event.

Bekend

Demo_Day is hét event om je concreet te oriënteren op de technologie om jouw recruitment van talent te boosten.  De eerste vijf organisaties die aanwezig zijn op Demo_Day 2022 zijn:

Gratis aanmelden

Demo_Day richt zich op gebruikers van recruitmentsoftware en tot 25 mei kunnen zij zich gratis aanmelden voor de ochtend of de middag. Maar hoe eerder je je aanmeld, hoe meer extra’s je krijgt:

  • Aanmelden vóór 4 april: goodie bag en gratis parkeerkaart
  • Aanmelden tussen 4 april en 4 mei: goodie bag

Daar er beperkte beschikbaarheid is per demo talk krijgen de eerste aanmelders ook als eerste de kans om zich aan te melden voor deze sessies zodra deze bekend zijn.

Demo’s en demo talks

De naam Demo_Day zegt al waar het omdraait: demo’s van recruitmentsoftware. Uiteenlopende leveranciers uit binnen- en buitenland tonen hun nieuwste oplossingen. Naast een expovloer waar leveranciers één-op-één demo’s geven, kun je ook demo talks volgen in een tweetal breakoutzalen.

Wat kun je verwachten?

Bekijk hier de promovideo met beelden van de voorgaande offline editie van Demo_Day.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 9 juni 2022. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER