Woensdagmiddag 2 februari presenteerde Recruitmenttech.nl het laatste nieuws op het gebied van recruitment en tech in een nieuw Monthly-jasje. Voor iedere maandelijkse livestream wordt host Martijn Hemminga namelijk vergezeld door een andere gast in de studio.

De eerste gast: Luuk Koedam van Intractive

In de eerste editie van 2022 was Luuk Koedam, Managing Director van Intractive, te gast. Intractive is verantwoordelijk voor het organiseren van fysieke en virtuele tours voor recruitment en onboarding van studenten en nieuwe medewerkers.

De transitie naar de recruitmentmarkt volgde echter pas recent, vertelt Koedam. “In de recruitment voor bedrijven zitten we pas heel kort. We zijn begonnen als een bedrijf dat tours door steden maakte, met spelletjes. Via-via kwamen steeds meer bedrijven naar ons toe met eigenlijk een vraag of ze onze technologie anders mochten inzetten.”

“We merkten dat onze technologie problemen kon oplossen, in plaats van puur amusement bieden.”

“Start-ups wordt dat meestal afgeraden, maar we zijn het met een aantal partners tóch gaan doen. We merkten dat onze technologie problemen kon oplossen, in plaats van puur amusement bieden.”

Overnames en investeren in januari 

In de live-uitzending stonden we stil bij het belangrijkste overname- en acquisitienieuws van de afgelopen maand:

  • HR tech startup Equalture haalt €2.75M op om subjectiviteit in recruitment tegen te gaan.
  • Bullhorn neemt onboardingtool Able over
  • Radancy neemt referraltool Firstbird over
  • British Access Group koopt Vincere

Evenementen

In de eerste Monthly van de maand liepen we meteen even door de evenementen die er voor 2022 aankomen, waaronder een gloednieuw Recruitment Tech-event in november. Het volledige overzicht:

Monthly ook als podcast

De Recruitment Tech Monthly kun je ook als podcast terugluisteren op onze eigen site en via bekende podcast apps als Apple PodcastsGoogle PodcastsStitcher en Spotify.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 9 juni 2022. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER