4 mei Monthly 2022 met resultaten Survey 2022 en gast Thijs van den Berg (growgo)

In de Recruitment Tech Monthly van 2 februari is Luuk Koedam, Managing Director van Intractive, te gast in de Recruitment Tech-studio.

Iedere maand een nieuwe gast in de studio

Op woensdag 2 februari, 2022 keert de Recruitment Tech Monthly terug. In een livestream blikken we terug op de afgelopen maand en kijken we vooruit naar de maand die komen gaat in de wereld van recruitmenttechnologie. Dit jaar zullen de Monthly’s er echter iets anders uitzien: host Martijn Hemminga wordt iedere maand vergezeld door een andere gast in de Recruitment Tech-studio.

Virtuele tours voor recruitment en onboarding

De eerste gast van het jaar is Luuk Koedam, Managing Director van Intractive. Koedam is met zijn bedrijf verantwoordelijk voor het organiseren van fysieke en virtuele tours voor recruitment en onboarding van studenten en nieuwe medewerkers. “De kracht van onze ervaringen is dat het de aandacht lang genoeg vasthoudt om een verhaal op avontuurlijke wijze te vertellen”, aldus Koedam. 

Thema’s Monthly:

  • De recruitmentevenementen in 2022
  • Demo_Day startup Pitch: inzenden voor startups
  • De Recruitment Tech Survey 2022

De livestream wordt om 16.00 uur uitgezonden via Recruitmenttech.nl/livestream en via het LinkedIn-kanaal van Recruitment Tech. Volg ons op LinkedIn om een melding te krijgen wanneer de uitzending begint.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 9 juni 2022. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER