Hoe tevreden ben jij als recruiter over de recruitmentsoftware die je gebruikt? En in welke tools verwacht je in 2022 meer of minder te investeren? Doe mee met de Recruitment Tech Survey 2022, ontvang een gedrukt exemplaar van het rapport én daarnaast maak je ook nog kans op mooie prijzen.

Trends & tevredenheid

In het onderzoek de Recruitment Tech Survey worden twee zaken onderzocht: de trends en tevredenheid als het gaat om recruitmentsoftware. In het trenddeel wordt gekeken naar het gebruik van tooling in 2021 en wat gebruikers verwachten in 2022 te gaan doen. In het tevredenheidsdeel kunnen gebruikers aangeven welke leveranciers van recruitmenttooling zij gebruiken en hoe tevreden ze daar over zijn op 6 punten: productkwaliteit, klantgerichtheid, prijs-kwaliteitsverhouding, innovatievermogen, servicegerichtheid en proactief meedenken.

Van alle beoordelingen wordt een ranglijst gemaakt die in het voorjaar van 2022 wordt gepresenteerd. Afhankelijk van het aantal leveranciers dat je beoordeelt, vergt het onderzoek je ongeveer 7 minuten van je tijd.

Ga naar de vragenlijst

Win mooie prijzen

Iedereen die tot de doelgroep behoort van het onderzoek (gebruikers van recruitmenttooling aan corporate of bureauzijde in Nederland) kan na het invullen kiezen uit het ontvangen van een gedrukte versie van de Survey of korting op het hybride Recruitment Tech Event op 9 juni 2022. Je krijgt €50,- korting op een offline ticket.

Daarnaast kun je aangeven of je nog kans wilt maken op een van de mooie prijzen die we verloten:

  • 3 x 2 offline tickets voor het Recruitment Tech Event 2022 op 9 juni 2022
  • Een Recruitment Tech Workshop van 2 uur bij jou op kantoor
  • Webinar of livestream vanuit professionele studio van WBNRS
  • Opleidingscheque van 500 euro van Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Ga naar de vragenlijst

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER