WerkTalent breidt met keuze voor ATS Cockpit samenwerking met RecruitNow uit

Arbeidsbemiddelaar WerkTalent kiest Cockpit, het ATS van online recruitment specialist RecruitNow, als hun nieuwe frontoffice-recruitmentsysteem. Door Cockpit in gebruik te nemen, is WerkTalent weer een stap dichter bij hun doel: meer tijd creëren voor een persoonlijke benadering van onze kandidaten en het verbeteren van hun mogelijkheden door betere matchfaciliteiten.

Persoonlijke benadering

Een nieuw recruitmentsysteem stond bij WerkTalent niet direct op de planning, maar de keuze voor Cockpit was een logische. De arbeidsbemiddelaar had eigenlijk een nieuwe vacaturesite als eerste prioriteit. RecruitNow maakte eerder de huidige website van WerkTalent en stond zodoende op de lijst van gegadigden. In dat traject toonde RecruitNow zich als een slimme partner die meedenkt door – naast een Jobsite – ook op de mogelijkheden en voordelen van een nieuw ATS te wijzen.

De samenwerking met RecruitNow wordt voortgezet en uitgebreid. Naast het ontwerpen en bouwen van WerkTalents nieuwe vacaturesite, gaat RecruitNow ook hun recruitmentsysteem Cockpit implementeren bij de arbeidsbemiddelaar. Marjolein van de Veerdonk, Algemeen Directeur Werktalent: “Meer tijd creëren voor een persoonlijke benadering van onze kandidaten en het verbeteren van hun mogelijkheden door betere matchfaciliteiten was ons doel. Een eenvoudig en goed werkend IT-landschap ondersteunt daarin. Na de demo van Cockpit waren we al snel overtuigd.”

Een ATS dat systemen integreert

Het doel van WerkTalent om het dagelijks werk van intercedenten zo gemakkelijk, leuk en persoonlijk mogelijk te maken, ging hand in hand met de keuze voor RecruitNow. Door de naadloze aansluiting tussen de website (Jobsite) en het ATS (Cockpit), de geïntegreerde communicatiemiddelen en automatische koppelingen met jobboards elimineert Cockpit verschillende systemen, waardoor het IT-landschap van WerkTalent simpeler en sneller wordt.

Daarnaast wil WerkTalent met de matchfunctionaliteit van Cockpit de beste kansen voor hun kandidaten kunnen creëren. Intern met de eigen database en extern met vacatures in de markt. Door meer plaatsingen te realiseren met Cockpit, verwachten ze hun groeidoelstelling van minimaal 20% te behalen. Ook biedt het ze de mogelijkheid om hun data van bron tot plaatsing in kaart te brengen. Zo kan WerkTalent hun marketingbudget zo effectief mogelijk inzetten en de digitale vindbaarheid sterk verbeteren.

Over RecruitNow

RecruitNow levert diensten op het gebied van Recruitment Marketing, Recruitment Sites, Recruitment Insights en Recruitment Optimalisatie. Hun expertise is online wervingscampagnes opzetten. Het brede aanbod omvangt het ontwikkelen van een ‘werken bij site’ tot het optimaliseren van de marketingcampagnes.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER