Sneller matchen met Company Fit:

CompanyMatch en The Talent Inn zijn een samenwerking aangegaan, om alleen kandidaten voor te stellen die volledig voldoen aan zowel de Job Fit als de Company Fit criteria.

Tijd

Een succesvolle plaatsing van een kandidaat vraagt om zoveel meer dan alleen het voorstellen van de kandidaat. De meeste tijd voor de recruitment consultant zit ‘m in het vinden (sourcen), activeren, matchen en enthousiasmeren van meerdere kandidaten. Sneller en beter matchen op basis van company fit scheelt daarom tijd, geld en frustratie. De gevalideerde en data gedreven match technologie van CompanyMatch helpt recruitment consultants van uitzendorganisaties en werving & selectiekantoren bij het slimmer & sneller vinden en matchen van kandidaten met openstaande vacatures van opdrachtgevers op basis van Company Fit. Gecombineerd en geautomatiseerd met de job fit beschik je als arbeidsbemiddelaar over een krachtige combinatie en propositie om de beste kandidaat te vinden, te matchen, voor te stellen en te plaatsen bij je opdrachtgevers.

Match met de cultuur

The Talent Inn is een ervaren en gespecialiseerd werving & selectie bureau gericht op Finance, Risk, Audit, Compliance en Data profielen die deze belofte aan haar opdrachtgevers waarmaakt. Ilona Hofland, Talent Partner bij The Talent Inn: “Onze focus heeft nooit gelegen op het cv van een professional; wij vinden de potentie en de match met de cultuur van de organisatie veel belangrijker. Via The Talent Inn bieden we organisaties en professionals een 5-sterren job matching ervaring aan; wij breiden job fit uit met een company fit op persoonlijkheid & cultuur.” TTI stelt alleen kandidaten voor die volledig voldoen aan zowel de Job Fit als de Company Fit criteria. Hoe? Dat vertellen ze zelf in bovenstaande video.

Over CompanyMatch

CompanyMatch is dé oplossing voor elk Employer Brand dat talent wil aantrekken op basis van Cultural Fit. 85% van alle werkzoekenden zoekt tijdens het online oriëntatieproces naar informatie over de bedrijfscultuur, drijfveren en waarden van de organisatie. Dit zijn de belangrijkste factoren voor een kandidaat bij het overwegen van een nieuwe werkgever. CompanyMatch matcht en converteert talent met behulp van een intelligent algoritme op basis van Cultural Fit.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER