Friday Fact: Meer dan 60% van de werkgevers verwacht de uitgaven voor virtuele samenwerkingstools te verhogen

In de rubriek Friday Fact staat Recruitment Tech stil bij een feit over recruitmenttechnologie op basis van recent onderzoek. Deze week: meer dan 60% van de werkgevers verwacht de uitgaven voor virtuele samenwerkingstools te verhogen.

Virtuele samenwerkingstools

Uit onderzoek van PWC blijkt dat organisaties die traag zijn geweest met het invoeren van technologieën die werken op afstand ondersteunen – of met het creëren van duidelijke regels en een veilige structuur rondom thuiswerken – bezig zijn met een inhaalslag. Het optimaliseren van de hybride werkplek vereist versnelde investeringen ter ondersteuning van virtuele samenwerking en creativiteit, evenals voor planning en veiligheid. Meer dan 60% van de werkgevers verwacht de uitgaven voor virtuele samenwerkingstools en managerstrainingen te verhogen. De helft is van plan meer te investeren in gebieden die hybride werkmodellen ondersteunen.

Oriënteer je op de nieuwste technologie

Ook virtueel: op dinsdag 8 en donderdag 10 juni vindt de vijfde editie van Demo_Day plaats. Twee middagsessies om je via interviews, breakouts, netwerktafels en speeddates te oriënteren op de nieuwste tooling. Meld je nu gratis aan voor Demo_Day 2021 en ontvang voorafgaand aan het event de Tech Box met daarin onder meer het event magazine, de Recruitment Tech Survey 2021, de Recruitment Tech Landscape 2021 (editie 2), versnaperingen én goodies van Demo_Day-partners en Recruitment Tech. Je aanmelding telt voor beide middagen. Het programma is hier te vinden en wordt dagelijks geüpdate.

Meer informatie & gratis aanmelden voor Demo_Day

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER