Actonomy en traicie integreren in het Carerix ATS: Geautomatiseerd matchen op hard en soft skills

Met één klik de beste kandidaten vinden die matchen op basis van diploma, certificaten en ervaring (hard skills) én ook de juiste fit met je onderneming hebben op basis van persoonlijkheid en cultuur (soft skills), dat is wat Actonomy en traicie vanaf heden mogelijk maken binnen de Carerix ATS omgeving.

Sneller en efficiënter matchen

Door Actonomy’s AI matching kunnen kandidaten veel sneller en efficiënter gematcht worden met vacatures en krijgt de recruiter een detail overzicht van skills die matchen en waar de kloof ligt tussen vraag en aanbod. De combinatie met traicie laat toe om meteen ook inzicht te krijgen in de persoonlijkheid van de kandidaat en de fit tussen bedrijf en kandidaat te gaan bepalen. Het resultaat: kandidaten die én gekwalificeerd zijn én de juiste fit met de job en je bedrijfcultuur hebben.

Ondersteunen

“Snel competente en geëngageerde kandidaten vinden en daarbij de menselijke recruiter zoveel als mogelijk ondersteunen, is wat AI matching als doel heeft. Door het extra inzicht in de persoonlijkheid van een kandidaat kan het globale recruitment proces nog ingekort worden, wat uiteraard ook kostenbesparend werkt”, zegt Jochen Roef, CEO traicie. “Als je bij de start van het proces weet dat een kandidaat niet de juiste culture fit heeft, dan is het niet duurzaam om deze kandidaat op de shortlist te zetten. De combinatie van traicie en Actonomy laat toe om beide aspecten te combineren en enkel kandidaten voor te stellen die op alle gebied matchen.”

Juiste fit

“Om snel te kunnen inspelen op de veranderende arbeidsmarkt en de noden van je bedrijf, is het van belang dat je vroeg in het recruitment proces kan bepalen wat de juiste fit is tussen bedrijf en kandidaat”, zegt Filip De Geijter, CEO van Actonomy. “Daarbij meteen de kandidaten kunnen selecteren op basis van ‘kwalificaties’ geeft een enorme tijdswinst en brengt je strategisch de beste oplossing voor het juiste talent op de juiste plaats.”

Eén klik

Door gebruik te maken van NLP (taalanalyse) slaagt traicie er in om een persoonlijkheid sneller in kaart te brengen dan met de traditionele persoonlijkheidstesten of gamification oplossingen. In combinatie met soft skills profielen van jobs of vacatures, wordt het mogelijk om snel de match te maken tussen kandidaat en vacature – of omgekeerd.

Resultaat

Binnen het Carerix platform zijn beide modules geïntegreerd en laten dus toe om :

  • In één klik de beste matches te vinden op basis van ervaring, hard skills, opleidingen én soft skills.
  • Tijd en kosten te besparen door vroeg in het recruitment proces meteen een totaal zicht op kandidaten te hebben.
  • De recruiter meer tijd en aandacht te laten besteden aan kandidaten!

Over traicie

traicie is een tool voor prescreening die automatisch soft skills van kandidaten detecteert op basis van hun cv, motivatiebrief en LinkedIn-profiel en het natuurlijke professionele gedrag van sollicitanten voorspelt. Door middel van artificiële intelligentie faciliteert traicie recruitment gebaseerd op soft skills en op cultuur. traicie biedt een eerste attitudescreening van alle inkomende kandidaten zonder de noodzaak van invultests.

Over Actonomy

Actonomy ontwikkelt sinds meer dan 10 jaar oplossingen die toelaten om kandidaten en jobs sneller en beter met elkaar te matchen.  Slimme technologie die toelaat om op een flexibele manier de beste kandidaten te vinden voor een job (en omgekeerd).  Tijdswinst en kostenbesparing is daarbij van groot belang voor de gebruiker waarbij terug meer focus kan gelegd worden op de inhoud van het HR werk en niet op het zoeken in databases.  Als één van de pioneers op vlak van matching technologie beschikt Actonomy over de grootste kennisbank met o.a. skills waardoor resultaten nauwkeuriger zijn dan andere oplossingen.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER