Op 19 november stonden Jelmer Koppelmans en Jelmer Zuidema op het virtuele podium tijdens RTE20, waarin ze de vijf gouden regels presenteerde die recruiters moeten helpen bij de volgende belangrijke vraag: updates of upgrades? Deze kan je gratis en op je gemak terugkijken.

Updates of upgrades?

“Het gaat allemaal vanuit het perspectief van de kandidaat”, zegt Jelmer Zuidema. “Innovatie hoeft niet veel geld te kosten. Je moet het doel hebben om te verbeteren en dan kijken welke budgetten daar bij passen.” ‘Er zit ook een groot verschil tussen updates en upgrades. Wij definiëren updates als het verbeteren van een huidig product dat je al hebt. Een upgrade daarentegen is het vervangen van iets dat je al had door iets (in jouw ogen) beter”, aldus Zuidema. “Elk verhaal heeft twee kanten en we vertellen in onze Keynote wat die twee kanten zijn en waarom je soms voor het ene kiest en soms voor het andere.

Save the date: 18 november 2021

Donderdag 18 november vindt de 7e editie plaats van het Recruitment Tech Event in hybride-vorm. Zowel live op locatie als online kun je hét jaarlijkse event over recruitmenttechnologie volgen. Blijf op de hoogte wanneer je je met early bird-korting kunt aanmelden via de wekelijkse e-mail update.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER