Tijdens de Nieuwjaarsspecial van de Recruitment Tech Monthly op woensdag 6 januari blikten we met onder meer René Bolier, CEO van OnRecruit terug op een bewogen 2020 en keken we vooruit naar 2021.

Over OnRecruit

René Bolier is CEO van OnRecruit. OnRecruit ontsluit het potentieel van rekruteringsgegevens. Gegevens binnen recruitment zijn gefragmenteerd met 3rd party marketing data, ATS data, website data, e-mail marketing, sourcing inspanningen, social media inspanningen, om er maar een paar te noemen.  Gegevens van deze kanalen kunnen moeilijk te combineren zijn en als gevolg daarvan zijn bedrijven niet in staat om waarde te ontlenen aan deze wervingsgegevens en -inspanningen. OnRecruit helpt recruiters om de rekruteringsgegevens samen te brengen en waarde uit deze gegevens te halen, zodat je sneller meer vacatures kunt invullen.

Hoogtepunten

“2020 was voor iedereen natuurlijk echt een rollercoaster. Ons jaar begon heel goed, we hadden zelfs onze sterkste start aan het begin van het jaar tot nu toe. We hadden een hele sterke pipeline, een hele sterke propositie en een sterk team. Dus we begonnen het jaar volle moed en positiviteit, maar toen kwam natuurlijk in maart de klap. Dan moesten we in scenario’s gaan werken en beslissingen maken die niet altijd altijd even leuk waren. Dus dat was wel even moeilijk, maar uiteindelijk hebben we in deze crisis wel geleerd waar we exact heel goed in zijn en waarom sommige bedrijven toch heel graag met ons zijn blijven verder werken. We zijn ons daar op gaan focussen, ik denk dat we wel wat leaner en meaner zijn geworden. Nu staan we er toch weer goed voor.”

2021

“In 2021 hoop ik vooral dat ik weer legaal een gin tonic op het terras mag drinken in de zon. En verder is vanuit business perspectief is het Q1 heel belangrijk voor ons. Heel veel bedrijven zitten klaar om met ons te gaan samenwerken. Het is natuurlijk een spannende periode nu met vaccinaties en toch nieuwe besmettingen etc. Dus we gaan zien hoever we komen. Q1 wordt een knallend kwartaal als het aan ons ligt en dat ziet er voor ons nu ook goed uit.”

“Verder willen we al onze klanten steeds meer helpen met het toepassen van de inzichten die ze kunnen vinden met onze data. Dat ze dus daadwerkelijk succesvoller zijn doordat ze data vertalen naar gedrag. Dus dan hoop ik natuurlijk dat we in de loop van het jaar de business weer kunnen gaan schalen en meer leuke dingen kunnen gaan doen met het huidige team, maar dit team ook kunnen gaan bouwen.”

Kijk en luister de hele Monthly terug

Tijdens de Nieuwjaarsspecial van de Recruitment Tech Monthly op woensdag 6 januari blikten we met diverse gasten terug op de ontwikkelingen en het nieuws over recruitment en tech in 2020 en keken we naar 2021. De video kijk je hieronder en de podcast luister je hier terug.

Volgende Monthly op 3 februari

In de Recruitment Tech Monthly praten we je in ongeveer 20 minuten helemaal bij over het laatste nieuws van de afgelopen maand. Hoe gaat de recruitmentwereld om met de coronacrisis, welke nieuwe tools zijn gelanceerd, welke werkgevers en bureaus hebben voor welke oplossingen gekozen en de laatste overnames en investeringen uit binnen- en buitenland. Volg Recruitment Tech op LinkedIn om een seintje te krijgen wanneer de livestream op woensdag 3 februari om 16.00 uur start.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER