Talkshow #RTE20: In gesprek met Marco Boomsma en Bo Stevens:

Tijdens het Recruitment Tech Event 2020 ging dagvoorzitter Annemarie van Campen in gesprek met Marco Boomsma van Bullhorn en Bo Stevens van Carerix over de technologie van morgen.

Recruitmenttechnologie van morgen

Marco Boomsma is Regional Sales Manager Benelux bij Bullhorn, de grootste provider van software voor bedrijven in de arbeidsbemiddeling ter wereld. Bo Stevens is Product Owner bij Carerix, dat all-in-one recruitmentsoftware voor Werving & Selectie, Detachering, en Uitzenden levert. In de onderstaande video nemen ze je mee in de recruitment tech van morgen.

Automatiseren

Ze benadrukken dat niet alles zomaar te automatiseren is. “Er zullen takken van sport zijn die volledig te automatiseren zijn, waar de mens misschien een remmende factor is, denk aan werk waarbij het om volume en snelheid gaat. Waar voegt een recruiter echt waarde toe? Dat proces is niet te automatiseren, denk aan het menselijke contact, de interviews en het beoordelen.”

In de talkshow, die hieronder terug te kijken is, gaan Marco Boomsma en Bo Stevens onder meer dieper in op de tech van morgen, maar de tafelgasten blikken ook terug op ontwikkelingen en vernieuwingen die ze afgelopen jaar hebben gezien.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER