Tijdens het Recruitment Tech Event 2020 ging dagvoorzitter Annemarie van Campen in gesprek met Jaap Postma van Mysolution en Janne Vereijken van Spring Company over onder meer innovatie binnen recruitment.

Overname

Medio november werd bekend dat de Nederlandse marktleider in integrale softwareoplossing voor uitzenders en detacheerders, Mysolution, OTYS overneemt. Jaap Postma, sinds juni van dit jaar CEO van Mysolution, vertelt over de overname. “Het is een groot moment waar we een aantal maanden mee bezig zijn geweest. We zijn erg blij dat OTYS bij de Mysolution-familie is gekomen omdat ze negentien jaar expertise hebben en ervaring in de recruitmentbranche, naast natuurlijk hun klantenbase die ze in twintig landen hebben opgebouwd. Samen met OTYS denken we dat we een sterke basis hebben voor de toekomst.”

Innoveren

Janne Vereijken, strategie en innovatie expert, founder van Spring Company en Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar 2018, staat stil bij innovatie in het bedrijfsleven. “Er zit altijd een spanningsveld tussen de bestaande business en innovatie. Leiders hebben de verantwoordelijkheid om die balans te houden en daar goed mee om te gaan.”

In de talkshow, die hieronder terug te kijken is, gaan Jaap Postma en Janne Vereijken onder meer dieper in op innovatie binnen recruitment en tech en waar je hierbij rekening moet houden en het innovatieve karakter van startups en uitzendbureus.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 18 november 2021. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER