Breaking: InGoedeBanen (IGB) overgenomen door VONQ

Recruitment marketing platform VONQ neemt het Groningse job posting en programmatic jobmarketing platform IGB (InGoedeBanen) over. Met deze overname, die volgt na een investering van het pan-Europees private equity fonds Capital D een jaar geleden, kan VONQ zich sneller in nieuwe markten begeven om global leader voor SaaS jobmarketing oplossingen te worden.

Technologie samenvoegen

Met de overname zorgen VONQ en IGB voor een perfecte positionering aan producten. Enerzijds wordt media inkoop aan de IGB technologie toegevoegd en anderzijds wordt het Job Marketing Platform van VONQ versterkt met de IGB programmatic technologie. Hiermee wordt aan de complete behoeftes van zowel Corporate als Staffing voldaan. De combinatie van de twee bedrijven maakt eveneens een grotere internationale expansie mogelijk.

Internationaal groeien

IGB kijkt ernaar uit om deel uit te maken van een succesvolle internationale organisatie als VONQ.” zegt Peter Nieuwpoort, Managing Director van IGB. “Door de samenwerking met VONQ kan IGB internationaal groeien onder de paraplu van een organisatie die ervaring heeft met het betreden van nieuwe markten en die een zeer aanvullende service oplossing biedt. Door de krachten te bundelen met VONQ is veel synergie te behalen.”

Krachten bundelen

“Wij zijn erg blij om de krachten te bundelen met IGB,” zegt Tycho van Paassen, medeoprichter van VONQ. “Dat een zeer innovatieve technologiepartner als IGB deel gaat uitmaken van de VONQ-familie en technologie, zorgt voor een geheel nieuwe dimensie in het uitbreiden van onze diensten. In combinatie met ons Job Marketing Platform komen we een stap dichterbij om de enige gateway te worden die voorziet in alle soorten wervingsbehoeften op wereldwijde schaal.”

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 18 november 2021. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER