CompanyMatch en SmartRecruiters kondigen partnership aan:

CompanyMatch en SmartRecruiters hebben een samenwerking aangekondigd. De pre-hiring assessment technologie van CompanyMatch is nu beschikbaar voor alle klanten van SmartRecruiters in hun marketplace.

Partnership

De samenwerking tussen CompanyMatch en SmartRecruiters is een combinatie van twee bijzonder succesvolle wervingsconcepten: de SmartRecruiters’ Talent Acquisition Suite en CompanyMatchs’ pre-hiring assessment CompanyFit. Door de integratie van CompanyMatch stelt SmartRecruiters haar klanten in staat om niet alleen hun recruitment te baseren op ‘Job-Fit’, maar ook om de ‘Company-Fit’ component te integreren in hun recruitmentproces.

Rapport

De gebruikers van SmartRecruiters integreren CompanyMatch eenvoudig in hun sollicitatieprocedure, zodat kandidaten direct kunnen bepalen of ze bij de organisatie passen en hun persoonlijke CompanyMatch-rapport bij hun sollicitatie kunnen voegen. In de SmartRecruiters interface kunnen recruiters en hiring managers het resultaat van de match bekijken en ook het CompanyMatch-rapport bekijken. ‘Op deze manier optimaliseren we het proces niet alleen voor de klanten van SmartRecruiters, maar ook voor alle gebruikers. Een overwinning voor beide partijen’, aldus CompanyMatch.

Succes

Bjorn Veenstra, CEO CompanyMatch: “Wij zijn ervan overtuigd dat voor gelukkige, gemotiveerde en productieve medewerkers Company Fit, naast Job Fit, een cruciaal ingrediënt is voor succesvolle werving.” Stanislaw Wasowicz, Regional Director Alliances EMEA bij SmartRecruiters, is het daarmee eens: “We zijn erg blij om CompanyMatch te verwelkomen in onze marktplaats. De pre-hiring test van CompanyMatch is zeer eenvoudig te gebruiken en heeft betrekking op een belangrijk ingrediënt voor het succes van de werving: CompanyFit.”

Over CompanyMatch

CompanyMatch is dé oplossing voor elk Employer Brand dat talent wil aantrekken op basis van Cultural Fit. 85% van alle werkzoekenden zoekt tijdens het online oriëntatieproces naar informatie over de bedrijfscultuur, drijfveren en waarden van de organisatie. Dit zijn de belangrijkste factoren voor een kandidaat bij het overwegen van een nieuwe werkgever. CompanyMatch matcht en converteert talent met behulp van een intelligent algoritme op basis van Cultural Fit.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER