In Bolier Talks Tech, een nieuwe show op recruitmenttech.com, delen recruitmentexpert en host René Bolier en een gast inzichten, tips en tricks over verschillende onderwerpen met betrekking tot recruitment en technologie. Het onderwerp van deze tweede aflevering is hoe je een staffing business digitaal kunt transformeren.

Gast: Leah McKelvey

De gast van René Bolier is staffing en recruitment expert Leah McKelvey. Ze is Regional Vice President bij Bullhorn, de wereldwijde leider in software voor de recruitmentindustrie. Voordat ze in 2017 bij Bullhorn kwam, werkte Leah voor ClearEdge Marketing en CareerBuilder.com.

De eerste gast van René Bolier was marketing tech expert Jeffrey Hamelink, hij vertelde hoe je een recruitment marketing technologie stack opbouwt.

Digitale transformatie

Er wordt veel gesproken over digitale transformatie in de staffing business, maar er zijn tegelijkertijd ook veel vraagtekens. Hoe ziet het er voor een organisatie uit? “Deze industrie is niet echt een early adopter van nieuwe technologieën. De grootste uitdaging voor de meeste organisaties is het ‘digitaliseringsstuk’.” In de video en de podcast hieronder legt Leah McKelvey uit wat dit betekent en vertelt ze ook meer over de ‘Automatisering en AI’ en de ‘Transformatie’ stappen.

De video van Bolier Talks Tech:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER