Recruitmentbureau Sterksen selecteert Byner App om groei te versterken

Full-service recruitmentbureau Sterksen met een vestiging in Breda en Utrecht maakt tegenwoordig gebruik van de Byner App die ze hebben leren kennen via Salesforce. Byner zal de processen met betrekking tot contractbeheer, tijd- en kostenregistratie, facturering en controle automatiseren. Daarnaast is het portaal waar medewerkers hun eigen documenten en timesheets kunnen beheren.

Succesvolle samenwerking

Sinds 2002 is Sterksen bezig geweest met vernieuwende recruitmentdiensten en marktleider op het gebied van IT & Technology Recruitment. Als gevolg van de stabiele groei van het bedrijf was er behoefte aan een systeem dat de processen rond contractbeheer, tijd- en kostenregistratie, facturatie en controle krachtig kon automatiseren. Processen die ze vroeger allemaal manueel uitvoerden. Met Byner hebben ze nu meer tijd om zich te richten op het sluiten van deals en het zoeken en verwerven van die ene – hooggekwalificeerde en schaarse – IT-professional die het best geschikt is voor de baan.

Digitale co-working space

Byner voorziet de mogelijkheid voor medewerkers om zich te registreren, compliance-documenten te uploaden, een id-checks uit te voeren, enz. In hun digitale co-working space kan de gebruiker de gewerkte uren registreren en deze laten verifiëren door zijn of haar klant. Vanuit de backoffice van Sterksen worden de gegevens nu eenvoudig gecontroleerd en kan de facturering en facturatie worden voorbereid.

Startup Pitch 2020

Begin 2020 was Byner een van de startups die een demo spot had gewonnen bij Demo_Day online. In onderstaande pitchvideo vertelt co-founder Joram Timmerman wat Byner is.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER