Dit was het Recruitment Tech Event 2019 in fraaie sfeerfoto's

Een groot en druk event als het Recruitment Tech Event 2020 (zoals we het kennen) is door de veranderde regelgeving niet mogelijk, dus RTE20 wordt een hybride event. Oftewel, je kunt het event zowel bijwonen in Amsterdam of online via een live-stream.

Let’s innovate!

Donderdag 19 november vindt de zesde editie van het Recruitment Tech Event corona-proof plaats in de Amsterdome in Amsterdam. Voor het eerst zal het event een thema hebben: Let’s innovate!. Juist in deze bijzondere tijden is het belangrijk om te blijven innoveren als recruiter. Niet alleen qua technologie maar ook qua proces en strategie.

Offline én online

Waren er vorig jaar nog bijna 500 aanwezigen in de Amsterdome, dit jaar is de capaciteit een stuk lager door de 1,5 meter afstand die gehouden moet worden. Daarom is het dit jaar ook mogelijk om online aanwezig te zijn. Er is zelfs een online VIP-ticket waar de lunch en de borrel bij je thuis of op kantoor wordt bezorgd. Aanmelden voor RTE20 doe je hier.

Online pre-event

Op donderdag 12 november vindt het gratis online pre-event plaats. Tijdens het pre-event staan de technologische innovaties van verschillende recruitmentleveranciers centraal. In een live talkshow gaat Martijn Hemminga, oprichter van Recruitment Tech, in gesprek met leveranciers over innovaties in ons vakgebied in 2021 en verder. Aanmelden is gratis en je kan zowel enkel naar het pre-event als gecombineerd naar het pre-event en het Recruitment Tech Event op 19 november.

Early bird tot 1 oktober

Tot 1 oktober meld je je nog aan tegen early bird-tarief, dus wees er snel bij! Je kan kiezen uit online tickets en offline tickets. Daarnaast zijn er 25 VIP-tickets, deze personen ontvangen lunch en een borrel thuis om optimaal van het Recruitment Tech Event 2020 te kunnen genieten.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 18 november 2021. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER