Kijk de demo talk van RecruitEverywhere terug: Overal op de wereld snel en eenvoudig werven

Heb je Demo_Day Online 2020 gemist? Geen zorgen! Recruitment Tech licht dagelijks een demo talk uit, welke je gratis en op je gemak terug kan kijken. Vandaag is het de beurt aan RecruitEverywhere.

Overal op de wereld snel en eenvoudig werven

RecruitEverywhere heeft heel veel slimme technieken aan elkaar geknoopt en speelt in op de behoefte van internationale recruitment. Slimmigheden zijn o.a. de internationale data van Intelligence Group, Cost per Applicant, Integratie van VONQ en Brockmeyer, integratie van Google for Jobs, programmatic advertising, slimmigheden van Google Images en veel meer. Wordt verrast over hoe het ook kan….

De demo terugkijken

De demo talk is gratis terug te kijken als je je naam en zakelijk mailadres invult in onderstaand formulier. Deze gegevens worden gedeeld met de betreffende partner. Via het door jou opgegeven mailadres ontvang je de link naar de demo talk.

De demo van RecruitEverywhere terugkijken? Schrijf je hieronder in:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 18 november 2021. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER