Kijk de demo talk van RecruitEverywhere terug: Overal op de wereld snel en eenvoudig werven

Heb je Demo_Day Online 2020 gemist? Geen zorgen! Recruitment Tech licht dagelijks een demo talk uit, welke je gratis en op je gemak terug kan kijken. Vandaag is het de beurt aan RecruitEverywhere.

Overal op de wereld snel en eenvoudig werven

RecruitEverywhere heeft heel veel slimme technieken aan elkaar geknoopt en speelt in op de behoefte van internationale recruitment. Slimmigheden zijn o.a. de internationale data van Intelligence Group, Cost per Applicant, Integratie van VONQ en Brockmeyer, integratie van Google for Jobs, programmatic advertising, slimmigheden van Google Images en veel meer. Wordt verrast over hoe het ook kan….

De demo terugkijken

De demo talk is gratis terug te kijken als je je naam en zakelijk mailadres invult in onderstaand formulier. Deze gegevens worden gedeeld met de betreffende partner. Via het door jou opgegeven mailadres ontvang je de link naar de demo talk.

De demo van RecruitEverywhere terugkijken? Schrijf je hieronder in:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER