Kijk de demo talk van HROffice terug: Voordelen remote recruitment

Heb je Demo_Day Online 2020 gemist? Geen zorgen! Recruitment Tech licht dagelijks een demo talk uit, welke je gratis en op je gemak terug kan kijken. Vandaag is het de beurt aan HROffice.

Voordelen remote recruitment

Remote Recruitment? Dat is in deze tijd een nog belangrijker vraagstuk en HROffice laat zien hoe je daarop meer grip kan krijgen. Enerzijds met Recruitment Marketing om de juiste doelgroep buiten de organisatie in beweging te brengen en te laten solliciteren en anderzijds hoe je als organisatie op een leuke en efficiënte manier Referral Recruitment kan inzetten om van je medewerkers succesvolle ambassadeurs te maken. Zo wordt de kracht van de eigen medewerkers ingezet om vacatures onder de aandacht te brengen. Vanuit het ATS is het mogelijk om op een makkelijke en veilige manier online het sollicitatiegesprek te laten plaatsvinden. Tijdens de Demo Talk laat HROffice zien dat voor zowel voor Recruitment Marketing, Referral Recruitment en het ATS, techniek en data op verschillende manieren ingezet kan worden om de eigen recruitment-flow zo optimaal mogelijk te stroomlijnen.

De demo terugkijken

De demo talk is gratis terug te kijken als je je naam en zakelijk mailadres invult in onderstaand formulier. Deze gegevens worden gedeeld met de betreffende partner. Via het door jou opgegeven mailadres ontvang je de link naar de demo talk.

De demo van HROffice terugkijken? Schrijf je hieronder in:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER