Kijk de demo talk van Joboti terug: 5 toepassingen van WhatsApp die jij nog niet kent

Heb je Demo_Day Online 2020 gemist? Geen zorgen! Recruitment Tech licht dagelijks een demo talk uit, welke je gratis en op je gemak terug kan kijken. Vandaag is het de beurt aan Joboti.

5 toepassingen van WhatsApp die jij nog niet kent

WhatsApp staat inmiddels bij 12,1 miljoen Nederlanders in de top 3 van meest gebruikte Apps. En kandidaten vinden communiceren via WhatsApp veel makkelijker en prettiger dan via mail, voicemails en formulieren. Bovenal: onderzoek wijst uit dat je conversie met 25% verhoogt als je kandidaten via (WhatsApp) chat laat solliciteren in plaats van een formulier. Tijdens deze Demo Talk laten we je graag 5 toepassingen van WhatsApp zien die je nog niet kende. Wat zijn de voordelen van een virtuele assistent in WhatsApp? Wat zijn de eerste resultaten van bedrijven? Hoe bouw je eenvoudig een chatbot in WhatsApp? Hoe kan ik snel solliciteren via WhatsApp lanceren? Hoe koppel ik WhatsApp aan mijn recruitmentsysteem? Nieuwsgierig geworden en ben jij Recruiter, Marketeer of Recruitment Manager? Dan is deze Demo Talk over WhatsApp voor jou, dus schrijf je snel in.

De demo terugkijken

De demo talk is gratis terug te kijken als je je naam en zakelijk mailadres invult in onderstaand formulier. Deze gegevens worden gedeeld met de betreffende partner. Via het door jou opgegeven mailadres ontvang je de link naar de demo talk.

De demo van Joboti terugkijken? Schrijf je hieronder in:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER