Twee miljard apparaten kunnen werken met voice. De impact hiervan op recruitment wordt dan ook steeds groter, zo ziet Maarten Lens-FitzGerald. De voice-expert verzorgde tijdens het Recruitment Tech Event 2019 een keynote over voice en de rol hiervan binnen recruitment.

Voice

Met de komst van voice wordt het steeds moeilijker om te onderscheiden of je te maken hebt met een voicebot of een werkelijk persoon. Voice-expert Maarten Lens-FitzGerald vertelde tijdens het Recruitment Tech Event 2019 over de status van de voice-industrie. Wat werkt er wel en wat niet? En vooral, hoe beïnvloedt voice de recruitmentwereld? In onderstaande keynote liet Maarten zijn licht schijnen op de impact van voice.

Contextueel

Maarten Lens-FitzGerald, ‘global head of voice’ bij het Amsterdamse Nodes, gaat dieper in op de rol die voice kan vertolken binnen recruitment. “Voice is erg contextueel. Het is zeer persoonlijk. Het is belangrijk dat je je ontvanger goed kent.” Zijn hele verhaal, waarin hij hier dieper op ingaat en stilstaat bij talloze voice-voorbeelden uit de praktijk, is hieronder te bekijken.

Profiteer t/m 16 maart van de super early bird

Het Recruitment Tech Event vindt, op 19 november 2020, voor de zesde keer plaats. Tot en met maandag 16 maart krijg je liefst 50% early bird-korting op jouw ticket voor RTE20! Profiteren? Aanmelden doe je hier. Na de succesvolle eerdere edities belooft ook RTE20 weer razendsnel uitverkocht te zijn door enthousiaste bezoekers die alles willen weten over de recruitmenttechnologie van morgen. Het event vindt dit jaar wederom plaats in de Amsterdome in Amsterdam.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER