Grote namen focussen op het verpersoonlijken van HR en recruitment tech tijdens UNLEASH

Op 24 en 25 maart vindt het UNLEASH // SPRING event in Londen plaats met als thema ‘Humanising the HR technology revolution‘. Het voormalig HR Tech World ontvangt in de Engelse hoofdstad meer dan 120 populaire influencers van de meest innovatieve bedrijven en organisaties ter wereld.

Innovaties

Onder andere Deutsche Telekom, AkzoNobel, Zalando, L’Oréal, Allianz, BP, Nokia en EY zijn present op dit evenement. Leer van experts en collega’s wat werkt, wat niet werkt en vooral: hoe je het menselijke element in recruitment en HR niet uit het oog verliest.

Een korte sfeerimpressie van UNLEASH Paris eind oktober:

Sprekers

Met meer dan 120 sessies en keynotes, verdeeld over meerdere stages, is er voor ieder wat wils. Onder andere over de onderwerpen Startup, HR Tech, Smart Data, Talent & Recruitment en Engagement zal uitgebreid gesproken worden.

Meer informatie over het event vind je hier.

Locatie

ExCeL London
1 Western Gateway
E16 1XL London

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


    Ontvang naast de tweemaandelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER