Recruitmenttech.nl wenst haar bezoekers, recruitment tech leveranciers en partners fijne feestdagen en een gezond en wervingsvol 2020!

Fraai 2019

Wij kijken terug op een fraai 2019 met geslaagde events als Demo_Day, Talent Acquisition Live en natuurlijk de jubileumeditie van het Recruitment Tech Event, maar ook bijvoorbeeld de lancering van de Recruitment Tech Guide 2020. Dit was nooit gelukt zonder het enthousiasme van de bezoekers en de inzet van leveranciers en partners.

We hopen eenieder dan ook weer te treffen op onder meer de bovenstaande events en uiteraard onze websites.

Vooraanmelden RTE20

In 2020 gaan we door met de zesde editie van het Recruitment Tech Event! Wil jij je vrijblijvend vooraanmelden voor het Recruitment Tech Event op 19 november 2020? Met deze vooraanmelding verzeker je je ervan dat je tot 1 mei 2020 voor 50% van het deelnametarief (€ 222,50 excl. BTW) kan aanmelden (dit tarief geldt officieel tot 1 februari 2020). Vooraanmelden kan tot en met 15 januari. Vooraanmelden is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Vooraanmelden >

Eindejaarsspecial

Tijdens de Recruitment Tech Monthly van woensdag 18 december blikten we, met diverse experts, terug op 2018 en vooruit op 2020 op het gebied van recruitment en recruitmenttechnologie. De uitzending is hieronder terug te kijken.

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER