Albert Heijn en Recruit Robin winnen Recruitment Tech Awards 2019

Onder het toeziend oog van ruim 450 vakgenoten ontvingen Albert Heijn en Recruit Robin tijdens het Recruitment Tech Event op 21 november de Recruitment Tech Awards 2019. Albert Heijn in de categorie ‘Best case’ en Recruit Robin in de categorie ‘Best tooling’.

Uitreiking

In onderstaande video is een compilatie van de uitreiking te zien inclusief de eerste reacties van de winnaars. Aron Schilder (Recruit Robin) en Martijn Ulehake en Myrthe Lukassen (Albert Heijn) zijn in hun nopjes met de winst:

Eindejaarsspecial Monthly

Beide partijen zullen op 18 december live te gast zijn in de eindejaarsspecial van Recruitment Tech Monthly. Hierin blikken we terug op de strijd om de Awards en kijken we hoe het nu met ze gaat. Daarnaast zullen nog enkele andere inspirerende gasten langskomen om terug te blikken op het (recruitment)jaar 2019. Niet missen? De uitzending is te volgen via Recruitment Tech op Facebook. Like deze pagina om een seintje te krijgen als we online gaan!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER