Cammio lanceert videovacature tool Stories

Het Nederlandse video recruitment platform Cammio is uitgebreid met de videovacature tool ‘Stories’. De nieuwe toevoeging aan het platform stelt werkgevers in staat om in samenwerking met collega’s eenvoudig video content voor vacatures te creëren.

Candidate journey

“We willen het voor recruiters mogelijk maken om video in de volledige candidate journey in te zetten en niet uitsluitend in employer branding campagnes of video sollicitaties. Met Cammio Stories maken wij video beschikbaar op vacature-niveau. De oplossing op het Cammio platform laat recruiters samen met hiring teams werken aan het overtuigen van de kandidaat.“ legt medeoprichter en CEO van Cammio Walter Hueber uit.

Tot 80% meer conversie

Het gebruik van video op een landingspagina kan de conversie tot maarliefst 80% verhogen, maar de productie van videocontent kan tijdrovend, ingewikkeld en duur zijn. Recruiters hebben vaak niet de tijd of middelen tot hun beschikking, om videocontent voor elke specifieke vacature te produceren. Cammio Stories biedt een cloud-based software oplossing, om samen met collega’s en helemaal zonder editing skills aansprekende videocontent te maken en zelf de regie te houden. Recruiters kunnen content bij collega’s en hiring teams uitvragen, die vervolgens een video over een voor de vacature relevant onderwerp kunnen opnemen of uploaden. Of je de werkomgeving laat zien, de functie beschrijft of kandidaten alvast kennis laat maken met mogelijk toekomstige collega’s, video draagt bij aan een authentieker verhaal.

Tekst-gebaseerde vacatures is voorbij

“Het tijdperk van tekst-gebaseerde vacatures is voorbij. Video heeft al bewezen voor kandidaten een effectieve manier te zijn om de persoonlijkheid aan een werkgever te tonen en op een vergelijkbare manier geeft Cammio Stories nu werkgevers de kans om hun persoonlijkheid te laten stralen!” legt Hueber uit. “We zien een verschuiving waarbij video steeds meer de standaard manier is om online te communiceren en in de ‘war for talent’ kunnen werkgevers niet achterblijven!”

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER